top of page

Raambekleding

Mooie raambekleding draagt bij aan de uitstraling van een woning. Gordijnen kunnen voor meerdere doeleinden gekozen worden. Denk aan privacy, filteren of blokkeren van zonlicht en betere akoestiek. Maar bovenal moet een gordijn passen bij de sfeer in huis met het juiste materiaal en de meest passende kleur. Daarom bieden wij een ruim assortiment raambekleding en zonwering aan, van  verduisterende, kamerhoge gordijnen, tot rolgordijnen en  jaloezieën. Ontdek de uitgebreide collectie zonwering en gordijnen in onze winkel in Middelburg. 

DB_TR_019.jpg
FocusOcre222483-DiagramNatural222521.jpg
Houtenjaloezie6.jpg
ColmarIvory223049&ColmarBrique223053&SanCarlosAutumn223171&MedinaGreige223006.jpg

Gordijnen

Van kamerhoge- tot verduisterende gordijnen, rolgordijnen en plissé gordijnen, bij ons bent u op het juiste adres voor raambekleding die past bij uw interieur.

Kies bijvoorbeeld voor een maatproduct en maak zelf de keuze voor de lengte van de gordijnen en de grootte van de plooien. Zo is er voor iedereen een passend product!

MedinaPine2230316.jpg

Zonwering

Op zoek naar stijlvolle zonwering voor in huis? Kom langs om onze collectie te bekijken! We hebben jaloezieën  beschikbaar in hout en aluminium. Houten    jaloezieën  zijn warm en sfeervol en passen in vrijwel ieder interieur. De aluminium versie geeft een strakkere look voor een tijdloos resultaat. 

Ook beschikbaar:   Jaloezieën met ladderband in bijpassende kleur.

Naast het verbeteren van de esthetiek van je interieur, biedt onze raamdecoratie ook praktische voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de lichtinval en privacy naar wens aan te passen. Met onze op maat gemaakte oplossingen kun je de perfecte balans vinden tussen natuurlijk licht en privacy, zodat je volledige controle hebt over de sfeer in je huis.

Heeft u een modern, klassiek of eigentijds interieur? Onze diverse collectie biedt voor elke stijl een passende optie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw interieur.

Duurzame raambekleding

De wens om duurzaam te leven groeit nog ieder jaar. Niet alleen voor een duurzame vloer kunt u bij ons terecht, ook met gordijnen kunnen wij u helpen aan een duurzamere leefomgeving! Voorzien van GRS-certificaat (Global Recycling Standard), leveren we gordijnen af die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, dat is niet alleen mooi, maar ook verantwoord wonen!

Raambekleding kopen bij de Klerk Vloeren in Zeeland

Bij De Klerk begrijpen we dat het kiezen van de juiste raamdecoratie een belangrijk onderdeel is van het creëren van de perfecte sfeer in huis. Daarom bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige raamdecoratie die zowel functioneel als stijlvol is. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën, shutters of vouwgordijnen, wij hebben de oplossing die bij uw smaak en behoeften past.

Bij De Klerk begrijpen we dat het kiezen van raamdecoratie een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een persoonlijke service waarbij we naar uw wensen luisteren en u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie. Onze showroom in Middelburg is de ideale plek om onze uitgebreide collectie te ontdekken en inspiratie op te doen.

Kom vandaag nog langs bij De Klerk Vloeren in Middelburg en ontdek de perfecte raamdecoratie die uw interieur naar een hoger niveau tilt. 

SplitMustard223112&LuzernIvory2232033.jpg
bottom of page