top of page

Raambekleding

Mooie raambekleding draagt bij aan de uitstraling van een woning. Gordijnen kunnen voor meerdere doeleinden gekozen worden. Denk aan privacy, filteren of blokkeren van zonlicht en betere akoestiek. Maar bovenal moet een gordijn passen bij de sfeer in huis met het juiste materiaal en de meest passende kleur. Daarom bieden wij een ruim assortiment raambekleding en zonwering aan, van  verduisterende, kamerhoge gordijnen, tot rolgordijnen en  jaloezieën. Ontdek de uitgebreide collectie zonwering en gordijnen in onze winkel in Middelburg. 

DB_TR_019.jpg
Bedroom
Curtains
Pleated Fabric

Gordijnen

Van kamerhoge- tot verduisterende gordijnen, rolgordijnen en plissé gordijnen, bij ons bent u op het juiste adres voor raambekleding die past bij uw interieur.

Kies bijvoorbeeld voor een maatproduct en maak zelf de keuze voor de lengte van de gordijnen en de grootte van de plooien. Zo is er voor iedereen een passend product!

Pleated Fabric

Zonwering

Op zoek naar stijlvolle zonwering voor in huis? Kom langs om onze collectie te bekijken! We hebben jaloezieën  beschikbaar in hout en aluminium. Houten    jaloezieën  zijn warm en sfeervol en passen in vrijwel ieder interieur. De aluminium versie geeft een strakkere look voor een tijdloos resultaat. 

Ook beschikbaar:   Jaloezieën met ladderband in bijpassende kleur.

De perfecte basis voor een interieur

De Klerk is een bekende naam als het gaat om vloeren in Middelburg en omstreken.

Maar daar stoppen we niet! Intussen hebben wij ook gordijnen in ons assortiment opgenomen. Op deze manier kunnen wij u een nog completere basis leveren voor het interieur dat bij u past.

Luxe gordijnen

Op zoek naar gordijnen die luxe en warmte uitstralen? In onze collectie is een grote variatie aan mogelijkheden in prints en stoffen te vinden.

Zo hebben we heldere kleuren en stoffen met print, maar zijn er ook linnen gordijnen en zelfs gordijnen met brandwerende en brandvertragende stoffen. Wist u dat gordijnen zelfs energiebesparend kunnen werken? Voor ieder wat wils dus!

Duurzame raambekleding

De wens om duurzaam te leven groeit nog ieder jaar. Niet alleen voor een duurzame vloer kunt u bij ons terecht, ook met gordijnen kunnen wij u helpen aan een duurzamere leefomgeving! Voorzien van GRS-certificaat (Global Recycling Standard), leveren we gordijnen af die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, dat is niet alleen mooi, maar ook verantwoord wonen!

Raambekleding kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar mooie gordijnen of jaloezieën? Bekijk het ruime assortiment van onze raambekleding in de showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg. Centraal gelegen met gratis parkeergelegenheid.

Voor een compleet nieuwe look van uw kamer en advies op het gebied van interieurstyling, moet u dus bij de Klerk in Middelburg zijn.

PM 0025 rgb.jpg
bottom of page