Onderhoud van uw vloer 

De vloer onderhouden. Met welk middel en hoe gebruikt u het? Voor iedere vloer hebben wij passende schoonmaak- en onderhoud producten. Vraag om advies op maat in onze winkel. Binnen korte tijd is uw vloer weer mooi schoon!

Heeft u al vaker onderhoudsmiddelen bij ons aangeschaft of weet u precies wat u nodig heeft? In onze webshop kunt u onderhoudsproducten voor uw houten vloer, laminaatvloer of pvc-vloer vinden.

U hoeft dus niet meer langs onze winkel in Middelburg (Zeeland), maar kunt de producten ook gemakkelijk laten thuisbezorgen. Wel afhalen maar wilt u zeker zijn dat het product klaarstaat? Bestel het product dan in de webshop en kies voor afhalen.

Klerk_parket_vloer-0804.jpg

Vloer onderhouden

Om lang van uw mooie pvc-, laminaat- of houten vloer te kunnen genieten heeft u passend onderhoud nodig. Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Bij de producten in onze webshop vindt u meer informatie over het gebruik en voor welke vloer deze geschikt zijn. Heeft u na het lezen hiervan vragen? Neem contact met ons op en wij denken met u mee!

Klerk_parket_vloer-0811.jpg
AndreaLabeur-7680_edited.jpg
Klerk_parket_vloer-0806.jpg

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Webshop

 

Reiniging en onderhoud
 

Aanbiedingen
 

Verkoopafspraak maken

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

Cinzento_Logo.png

© 2016-2021 de Klerk Parketvloeren - disclaimer - privacy verklaring - ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief