Beleef de veelzijdigheid van pvc in onze showroom. 

PVC is een populair en eigentijds product waar wij u graag persoonlijk over adviseren.

PVC vloeren

PVC vloer zelf plaatsen

Het zelf plaatsen van een PVC-vloer is voor veel klussers geen enkel probleem. Bij aankoop van de vloer adviseren wij graag in de meest geschikte werkwijze en helpen wij u indien nodig op weg. Geen tijd om het zelf te doen of besteed u het gewoon liever uit? Het plaatsen van uw vloer kunt u gerust uitbesteden aan een van onze vloerleggers.

PVC en vloerverwarming

PVC is uitstekend geschikt voor op vloerverwarming en –koeling én zeer waterbestendig. Vooral verlijmde pvc kan prima in natte ruimtes als keukens en badkamers.

Onderhoud van uw vloer

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Bij het aanschaffen van uw vloer adviseren wij u over het te gebruiken onderhoud, zowel voor het dagelijks/wekelijks schoonhouden als voor groter onderhoud. Voor schoonmaak- en onderhoudsmaterialen voor uw pvc-vloer kunt u ook bij ons terecht.

Wij zijn officieel dealer van Douwes Dekker. De Klerk parketvloeren werd zelfs dealer van het jaar 2019 in de regio Zeeland en in 2020 werden we met GOUD-dealer bekroond!

Ook dit jaar kunt u dus weer bij ons terecht voor deskundig advies over uw nieuwe pvc-vloer!

Wat is PVC?

Stroken en tegels van PVC zijn een moderne versie van het oude ‘zeil’ van de rol. Deze vloer is er in 2 varianten. Bij de eerste is het PVC (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd.

De tweede versie bestaat uit massieve PVC-stroken die op de ondergrond worden verlijmd. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Het PVC is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag. De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe. Bij de ‘zwevend’ gelegde versie is hiervoor wel een speciale ondervloer nodig.  

Design

De pvc-vloeren die wij leveren zijn beschikbaar in zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors. Ook siervloeren met visgraat motief zijn beschikbaar in pvc!
 

Soorten PVC vloeren

Niet iedere pvc-vloer is hetzelfde. De belangrijkste verschillen zitten in de manier waarop de vloer wordt geplaatst. De vloer wordt ofwel door middel van een kliksysteem geplaatst, of door middel van het verlijmen op de ondergrond. 

Waarom pvc?

- geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

- pvc vloeren zijn geluiddempend

- pvc vloeren kunnen tegen water

- gemakkelijk in onderhoud

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Webshop

 

Reiniging en onderhoud
 

Aanbiedingen
 

Verkoopafspraak maken

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

Cinzento_Logo.png

© 2016-2021 de Klerk Parketvloeren - disclaimer - privacy verklaring - ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief