Laminaat is een veelgekozen vloersoort waarvan we een groot aanbod in onze showroom hebben. Lees hieronder meer over de voordelen van laminaat.

Laminaat vloeren

Laminaatvloer zelf plaatsen

Installing Laminated Floor

Het zelf plaatsen van een laminaatvloer is voor veel klussers geen enkel probleem. Bij aankoop van de vloer adviseren wij graag in de meest geschikte werkwijze en helpen wij u indien nodig op weg. Geen tijd om het zelf te doen of besteed u het gewoon liever uit? Het plaatsen van uw vloer kunt u gerust uitbesteden aan een van onze vloerleggers.

Laminaat en vloerverwarming

Slaapkamer van de luxe met hardhouten vl

Tegenwoordig zijn veel vloeren geschikt om op vloerverwarming en/of vloerkoeling te plaatsen. Toch zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, al tijdens het plaatsen van de vloerverwarming, maar ook bij de keuze van uw vloer. Wilt u hier graag in geadviseerd worden? Wij helpen u graag in onze showroom.

Onderhoud van uw vloer

Klerkparket-0711-2.jpg

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Iedere vloer heeft uniek onderhoud nodig. Bij aankoop van een vloer adviseren wij u hierin, maar soms koopt u een huis waarvan u geen idee heeft hoe de vloer onderhouden moet worden. Ook dan kijken en denken wij met u mee. 

Onderhoud voor laminaatvloeren vindt u op onze webshop!