Laminaat is een veelgekozen vloersoort waarvan we een groot aanbod in onze showroom hebben. Lees hieronder meer over de voordelen van laminaat.

Laminaat vloeren

Laminaatvloer zelf plaatsen

Het zelf plaatsen van een laminaatvloer is voor veel klussers geen enkel probleem. Bij aankoop van de vloer adviseren wij graag in de meest geschikte werkwijze en helpen wij u indien nodig op weg. Geen tijd om het zelf te doen of besteed u het gewoon liever uit? Het plaatsen van uw vloer kunt u gerust uitbesteden aan een van onze vloerleggers.

Laminaat en vloerverwarming

Tegenwoordig zijn veel vloeren geschikt om op vloerverwarming en/of vloerkoeling te plaatsen. Toch zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, al tijdens het plaatsen van de vloerverwarming, maar ook bij de keuze van uw vloer. Wilt u hier graag in geadviseerd worden? Wij helpen u graag in onze showroom.

Onderhoud van uw vloer

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Iedere vloer heeft uniek onderhoud nodig. Bij aankoop van een vloer adviseren wij u hierin, maar soms koopt u een huis waarvan u geen idee heeft hoe de vloer onderhouden moet worden. Ook dan kijken en denken wij met u mee. 

Onderhoud voor laminaatvloeren vindt u op onze webshop!

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Webshop

 

Reiniging en onderhoud
 

Aanbiedingen
 

Verkoopafspraak maken

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

Cinzento_Logo.png

© 2016-2021 de Klerk Parketvloeren - disclaimer - privacy verklaring - ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief