Laminaat is een veelgekozen vloersoort waarvan we een groot aanbod in onze showroom hebben. Lees hieronder meer over de voordelen van laminaat.

Laminaat vloeren

Laminaatvloer zelf plaatsen

Het zelf plaatsen van een laminaatvloer is voor veel klussers geen enkel probleem. Bij aankoop van de vloer adviseren wij graag in de meest geschikte werkwijze en helpen wij u indien nodig op weg. Geen tijd om het zelf te doen of besteed u het gewoon liever uit? Het plaatsen van uw vloer kunt u gerust uitbesteden aan een van onze vloerleggers.

Laminaat en vloerverwarming

Tegenwoordig zijn veel vloeren geschikt om op vloerverwarming en/of vloerkoeling te plaatsen. Toch zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, al tijdens het plaatsen van de vloerverwarming, maar ook bij de keuze van uw vloer. Wilt u hier graag in geadviseerd worden? Wij helpen u graag in onze showroom.

Onderhoud van uw vloer

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Iedere vloer heeft uniek onderhoud nodig. Dit is afhankelijk van het materiaal, de kleur en welke afwerking (lak of olie) er op uw vloer zit. Bij aankoop van een vloer adviseren wij u hierin, maar soms koopt u een huis waarvan u geen idee heeft hoe de vloer onderhouden moet worden. Ook dan kijken en denken wij met u mee. 

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Cinzento_Logo.png

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

© 2020 de Klerk Parketvloeren - disclaimer -  ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief