Disclaimer

De Klerk Parketvloeren

Aan foto's of informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Voor passend advies kunt u ons bezoeken in onze showroom. Kleuren van foto's kunnen van apparaat tot apparaat variëren. Kleuren van de aanbiedingsvloeren kunnen dus anders overkomen dan in het echt.

Alhoewel de inhoud van deze website met zorg is samengesteld, kan de Klerk Parketvloeren niet instaan voor onjuist of onvolledig gepubliceerde informatie. Hieruit ontstane schade van welke aard ook, door het nemen van beslissingen op basis van informatie op deze website, valt niet onder de aansprakelijkheid van de Klerk Parketvloeren.

Voor accurate informatie en advies op maat verwijzen wij altijd naar een van onze medewerkers. 

De informatie op deze website kan technische of typografische fouten bevatten. De informatie kan op ieder moment worden aangepast of uitgebreid zonder informatie vooraf.

Aanbiedingen variëren. Informeer voor de voorwaarden en actuele acties in onze winkel.

Afbeeldingen en teksten die op deze website zijn gepubliceerd, zijn eigendom van de Klerk Parketvloeren of onze leveranciers. Niets van deze gegevens mag worden gekopieerd zonder onze expliciete toestemming.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ons bereiken via info@deklerkparket.nl of ons bezoeken in onze showroom: Seisplein 5, 4331NP Middelburg.

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Webshop

 

Reiniging en onderhoud
 

Aanbiedingen
 

Verkoopafspraak maken

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

Cinzento_Logo.png

© 2016-2021 de Klerk Parketvloeren - disclaimer - privacy verklaring - ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief