Houten vloeren

Een houten vloer geeft een natuurlijke uitstraling in uw woon en werkomgeving. Een sfeervolle rustieke vloer of juist een strak en moderne uitstraling is een goede basis voor uw inrichting.

Beleef het natuurlijke karakter en de veelzijdigheid van het hout in onze showroom. Wij bieden meer dan 500 variaties op het gebied van houten vloeren. Zoekt u iets bijzonders of producten op maat, wij gaan de uitdaging samen met u aan om de houten vloer naar wens samen te stellen!

Houten vloer zelf plaatsen

bevloering

Het zelf plaatsen van een houten vloer of parketvloer is voor veel klussers geen enkel probleem. Bij aankoop van de vloer adviseren wij graag in de meest geschikte werkwijze en helpen wij u indien nodig op weg. Geen tijd om het zelf te doen of besteed u het gewoon liever uit? Het plaatsen van uw vloer kunt u gerust uitbesteden aan een van onze vloerleggers.

Parket en vloerverwarming

Klerkparket-8431.jpg

Tegenwoordig zijn veel vloeren geschikt om op vloerverwarming en/of vloerkoeling te plaatsen. Toch zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, al tijdens het plaatsen van de vloerverwarming, maar ook bij de keuze van uw vloer. Wilt u hier graag in geadviseerd worden? Wij helpen u graag in onze showroom.

Onderhoud van uw vloer

Klerk_parket_2021-3.jpg

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Iedere vloer heeft uniek onderhoud nodig. Dit is afhankelijk van het materiaal, de kleur en welke afwerking (lak of olie) er op uw vloer zit. Bij aankoop van een vloer adviseren wij u hierin, maar soms koopt u een huis waarvan u geen idee heeft hoe de vloer onderhouden moet worden. Ook dan kijken en denken wij met u mee. 

Onze houten vloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met hun eigen specificaties. Veel collecties kunnen aangepast worden op uw wensen qua kleur en afwerking. Hierover adviseren onze kundige adviseurs u graag!

 

Wij zijn officieel dealer van Cinzento Custom Made®

Cinzento_Logo.png
30707592_10155086895466315_8532556010768

Patroonvloeren

Cinzento_Afbeelding 6.jpg

Het plaatsen van uw vloer in een mooi verband zoals een visgraat of hongaarse punt vraagt specifiek vakmanschap. Wij adviseren u hierin graag persoonlijk en helpen u meteen met de juiste persoon om de vloer te plaatsen.

Soorten houten vloeren

Hardhouten vloer

Een houten vloer is een houten vloer. Toch? Niet helemaal! Er zit veel verschil in de opbouw van vloeren, wat voor grote kwaliteitsverschillen zorgt. Voor iedere situatie is een ander soort vloer geschikt. 

Parketvloer kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk het ruime assortiment vloeren in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en de vloer wordt bij u thuis geleverd!