Houten vloeren

Een houten vloer geeft een natuurlijke uitstraling in uw woon- en werkomgeving. Een sfeervolle rustieke vloer of juist een rustige en moderne uitstraling is een goede basis voor uw inrichting.

Beleef het natuurlijke karakter en de veelzijdigheid van het hout in onze showroom. Wij bieden meer dan 500 variaties op het gebied van houten vloeren. Zoekt u iets bijzonders of producten op maat, wij gaan de uitdaging samen met u aan om de houten vloer naar wens samen te stellen!

Houten vloer zelf plaatsen

visgraat1_edited.jpg

Het zelf plaatsen van een houten vloer is voor een handige klusser geen probleem. Ook de minder ervaren klusser geven wij graag advies.

Uiteraard kunnen wij het plaatsen van de vloer ook verzorgen.

Parket en vloerverwarming

Klerkparket-8431.jpg

Er zijn veel parketvloeren geschikt voor vloerverwarming en koeling.

Voor meer informatie geven wij graag advies in onze showroom.

Onderhoud van uw vloer

Klerk_parket_2021-3.jpg

Gemakkelijk onderhoudsmaterialen voor uw vloer bestellen kan via onze webshop of in onze showroom. Wij zijn staan voor u klaar voor advies.

Onze houten vloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met hun eigen specificaties. Veel collecties kunnen aangepast worden op uw wensen qua kleur en afwerking. Hierover adviseren onze kundige adviseurs u graag!

 

Wij zijn officieel dealer van Cinzento Custom Made®

Cinzento_Logo.png
30707592_10155086895466315_8532556010768

Patroonvloeren

Cinzento_Afbeelding 6.jpg

Het plaatsen van uw vloer in een mooi verband zoals een visgraat of hongaarse punt vraagt specifiek vakmanschap. Wij adviseren u hierin graag persoonlijk en helpen u meteen met de juiste persoon om de vloer te plaatsen.

Soorten houten vloeren

Hardhouten vloer

Een houten vloer is een houten vloer. Toch? Niet helemaal! Er zit veel verschil in de opbouw van vloeren, wat voor grote kwaliteitsverschillen zorgt. Voor iedere situatie is een ander soort vloer geschikt. 

Parketvloer kopen in Zeeland

Een huis gekocht in Zeeland en nu op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk het ruime assortiment vloeren in de grote showroom van de Klerk Parketvloeren in Middelburg. Centraal gelegen, gratis parkeergelegenheid en de vloer wordt bij u thuis geleverd!