Vinyl vloeren

Vinyl, in de volksmond ook wel bekend als zeil, is een zachte kunststof vloerbedekking die relatief goedkoop en makkelijk in het onderhoud is.
Een vinylvloer bestaat uit zacht, geschuimd pvc met een slijtlaag van polyurethaan en is verkrijgbaar in diktes van circa 1 tot 3,5 millimeter. Een dikkere schuimlaag zorgt dat je er comfortabeler op loopt, maar betekent niet automatisch ook een hogere kwaliteit. Integendeel: als de slijtlaag niet sterk genoeg is, zullen hakken of vallende voorwerpen juist sneller voor beschadigingen zorgen. Kies daarom altijd een kwaliteitsvinyl met een sterke toplaag als je de vloer intensief wilt gebruiken. Anders wordt goedkoop al snel duurkoop. In ruimtes die niet zo vaak worden gebruikt, zoals een logeerkamer, kun je dan voor een wat goedkoper vinyl gaan.


Een van de voordelen van vinyl is dat het in een enorm aantal dessins verkrijgbaar is —van hout- of steenstructuren tot fantasiemotieven en vrolijke kinderdecoraties. Voor ieder interieur en elke smaak is wel een passende vinylvloer te vinden.

Voordelen vinyl vloer

+ stevig

+ voordelig geprijsd

+ beschikbaar in vele kleuren en dessins

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Cinzento_Logo.png

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

© 2020 de Klerk Parketvloeren - disclaimer -  ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief