top of page

Inbetween gordijnen

Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Overdag geven ze net dat beetje extra privacy én ze werken licht verduisterend. Daarmee heb je het beste van twee werelden te pakken!


Diffuus licht, zo sfeervol!

Met inbetween gordijnen filter je het binnenvallende licht wat voor prachtig sfeervol licht zorgt. Goed om te weten: Dit zijn gordijnen waarbij je overdag wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken.

Bij de Klerk in Middelburg zijn kamerhoge inbetweens in veel verschillende kleuren, dessins en afwerkingen beschikbaar. Zo heb je de keuze uit mat, glans of openweave structuur. Openweave is een net-achtige open structuur van polyester garen, die een natuurlijk en stoer uiterlijk geeft aan het gordijn. Ook zijn er veel kleur-opties, want een raambekleding is een belangrijk onderdeel van de sfeer in huis. Deze moet dan dus ook perfect passen bij jullie stijl!


Inbetween gordijn op maat gemaakt

Op zoek naar op maat gemaakte inbetweens? Kom gerust bij ons langs in de showroom in Middelburg, voor een advies op maat. De beschikbare kleuren en materialen zijn in de winkel te voelen en bekijken.


Showroom de Klerk Parketvloeren: Seisplein 5 in Middelburg.

bottom of page