COVID-19 maatregelen de Klerk Parket

In verband met de geldende maatregelen hebben wij in onze showroom de nodige maatregelen getroffen. U kunt bij ons gebruik maken van desinfecterende gel om uw handen bij binnenkomst en bij vertrek te desinfecteren. Door middel van lijnen geven wij de benodigde 1,5 meter grens aan. Houdt u hier aan wanneer u bij ons uw vloer of onderhoud komt uitzoeken.

Onze showroom is dusdanig groot dat wij klanten niet hoeven te weren. Met de geldende regels zouden er ca. 50 personen in onze winkel mogen zijn, maar dat komt gelukkig niet voor. U heeft bij ons dus alle ruimte om uw vloer uit te zoeken en wij geven u op gepaste afstand nog steeds het kundige advies dat u van ons gewend bent.

Onze vloerleggers werken bij voorkeur alleen in een ruimte, hierover worden vooraf afspraken gemaakt met u indien van toepassing.

Wellicht heeft u zelf meer tijd om nu zelf uw vloer te plaatsen. Ook dan voorzien wij u graag van advies. Er zijn op dit moment vloeren uit voorraad direct leverbaar, dus eventueel kunt u zonder levertijd meteen thuis aan de slag!

Vooralsnog blijft onze winkel geopend volgens onze normale openingstijden. Mocht dit veranderen, dan worden de aangepaste openingstijden via onze website kenbaar gemaakt.

Wij wensen u alle gezondheid toe!

Het team van de Klerk Parketvloeren

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Webshop

 

Reiniging en onderhoud
 

Aanbiedingen
 

Verkoopafspraak maken

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

Cinzento_Logo.png

© 2016-2021 de Klerk Parketvloeren - disclaimer - privacy verklaring - ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief