Gekleurde

VLOEREN

Laat je inspireren

Projecten die wij mogen fotograferen plaatsen wij hieronder in onze blog. Lees en bekijk onze meest recente projecten en laat je inspireren door onze klanten. Heeft u een vloer die door ons is geleverd en mogen wij deze fotograferen en laten zien aan toekomstige klanten? Laat het ons weten!

08/04/2020

In verband met de geldende maatregelen hebben wij in onze showroom de nodige maatregelen getroffen. U kunt bij ons gebruik maken van desinfecterende gel om uw handen bij binnenkomst en bij vertrek te desinfecteren. Door middel van lijnen geven wij de benodigde 1,5 mete...

12/12/2018

Middelburg |

Recent hebben wij de voorgevel van ons pand volledig aangepakt. In samenwerking met Zichtbaar zijn onze ideeën gerealiseerd in een verfrissend concept, waarbij onze winkel en de producten nog beter tot hun recht komen. 

20/09/2018

Middelburg |

Afgelopen maand hebben we weer een prachtig maatproduct mogen leveren in Zeeland. Een visgraat vloer met brede planken. Zie op de volgende foto's hoe dit tot zijn recht komt in de ruimte.


Heeft u zelf ook interesse in een maatproduct in houten vloeren? Stuur ons gerust...

23/08/2018

Middelburg |

Een houten vloer, een prachtig product. In onze winkel vindt u een groot scala aan monsterborden, showvloeren en losse planken. Soms lastig in te beelden hoe dat nu in een ruimte tot zijn recht komt. Wij vinden het dan ook fijn om u via deze weg een aantal foto's te la...

11/01/2018

Een mooie uitdaging! Binnen een dag hebben onze vloerleggers deze prachtige vloer geplaatst bij de in Middelburg gelegen Brasserie 1600. Dit pand ademt de karakteristieke sfeer van de binnenstad en met de nieuwe vloer blijft dit gevoel volledig behouden.

Voor een sfeerv...

29/12/2017

Lange en brede planken in combinatie met de lichte kleur passen perfect in dit appartement. Het rustieke karakter van de plank maken het appartement licht, ruimtelijk en sfeervol. 

Het naadloos doorplaatsen van deze vloer door het gehele appartement geeft een rustig gev...

16/11/2017

Na bijna 10 jaar was het nu echt tijd om weer wat grote veranderingen door te voeren bij de ontvangstbalie. Zo hebben we tegenover de balie een hele fijne koffiehoek ingericht en wordt de toonbank bekleed met een andere plank. Zie hieronder de voor- en na foto's. Uiter...

28/10/2017

Sommige mensen houden van het toepassen van verschillende vloeren in aparte ruimtes, maar anderen willen graag een zelfde sfeer in het hele huis. Gelukkig is een vloer altijd maatwerk en konden we voor deze klant een heerlijk warme sfeer aan het hele huis geven.

25/10/2017

Wanneer u op zoek bent naar een vloer, maar de perfecte kleur zit niet in ons assortiment, dan laten wij ons daar niet door weerhouden om u alsnog uw droomvloer te leveren! De eigenaresse van dit appartement wilde graag een blauwe vloer, maar wel van eiken. In overleg...

Please reload

Adres

 

Seisplein 5

4331 NP Middelburg

0118-626721

Bekijk hier de

OPENINGSTIJDEN

Dealer

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Cinzento_Logo.png

De Klerk Parket

- advies op maat

- persoonlijke aanpak

- ervaren vloerleggers

- ruim assortiment 

- 500m² showroom

© 2020 de Klerk Parketvloeren - disclaimer -  ontwerp, fotografie & realisatie: Zeeuws Lief