top of page

Schadeherstel

Bij de Klerk in Middelburg is het mogelijk om schade aan uw vloer te laten beoordelen. Denk hierbij aan waterschade, maar ook aan beschadiging van het oppervlak door scherpe of zware objecten. Wanneer u schade heeft aan uw vloer, vul dan onderstaand formulier in en stuur ons foto's en informatie toe zodat wij alvast een idee hebben waar we mee te maken hebben.

Wij bellen of mailen u terug wanneer wij hiernaar hebben kunnen kijken en kunnen daarna in overleg een offerte opmaken, die bijvoorbeeld naar de verzekering gestuurd kan worden. Aan het opmaken van een offerte zitten kosten verbonden, maar deze worden door de verzekering gedekt.

Schade formulier

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Geef hieronder alvast aan waar u meer over wilt weten!
Waar heeft u schade?
Upload File

Hartelijk dank voor het invullen van dit formulier. Wij bekijken de schade zo spoedig mogelijk en nemen contact met u op.

LET OP

Stuur indien mogelijk een foto mee van de schade zodat wij deze zo nauwkeurig mogelijk kunnen beoordelen

AFSPRAAK

Vaak is het nodig om een vervolg afspraak te maken waarbij wij de vloer op locatie beoordelen. We maken meestal eerst wel een voorlopige prijsopgave op basis van de door u aangeleverde gegevens.

VERZEKERING

Wanneer u van de verzekering een bedrijf in mag schakelen voor een offerte, rekenen wij €100 voor de beoordeling van de schade en het opmaken van de offerte. Deze kosten worden vergoed door de verzekering.