In verband met de geldende maatregelen hebben wij in onze showroom de nodige maatregelen getroffen. U kunt bij ons gebruik maken van desinfecterende gel om uw handen bij binnenkomst en bij vertrek te desinfecteren. Door middel van lijnen geven wij de benodigde 1,5 mete...

12.12.2018

Recent hebben wij de voorgevel van ons pand volledig aangepakt. In samenwerking met Zichtbaar zijn onze ideeën gerealiseerd in een verfrissend concept, waarbij onze winkel en de producten nog beter tot hun recht komen. 

20.09.2018

Afgelopen maand hebben we weer een prachtig maatproduct mogen leveren in Zeeland. Een visgraat vloer met brede planken. Zie op de volgende foto's hoe dit tot zijn recht komt in de ruimte.


Heeft u zelf ook interesse in een maatproduct in houten vloeren? Stuur ons gerust...

23.08.2018

Een houten vloer, een prachtig product. In onze winkel vindt u een groot scala aan monsterborden, showvloeren en losse planken. Soms lastig in te beelden hoe dat nu in een ruimte tot zijn recht komt. Wij vinden het dan ook fijn om u via deze weg een aantal foto's te la...

Een mooie uitdaging! Binnen een dag hebben onze vloerleggers deze prachtige vloer geplaatst bij de in Middelburg gelegen Brasserie 1600. Dit pand ademt de karakteristieke sfeer van de binnenstad en met de nieuwe vloer blijft dit gevoel volledig behouden.

Voor een sfeerv...